perjantai 23. marraskuuta 2012

Lumihiutaleita ja lankoja

Mietittiin mitä tekemistä sitä esikoisen kanssa keksittäisiin kun pikkuveljet oli päiväunilla. Päätettiin askarrella lumihiutaleita. Koska viimeisetkin lumen rippeet on pihalta hävinneet niin luodaan sitten edes ikkunoihin vähän talvifiilistä.

 Hyvää saksiharjoitusta 5 veelle noi lumihiutaleet vaikka hieman meinasi välillä pojalla hermo mennäkin. Kivointa taisi olla kuitenkin se sinitarralla ikkunaan kiinnittely.






Posti toi myös tänään lankatilauksen. Oon elämäni aikana kutonut muutamat villasukat ja siinä se. Pari viikkoa sitten tuli joku neulomisinnostus ja aloitin vaatimattomasti tilaamalla 15 kerää alpakanvillaa Lankalinjalta. Jos noista jotain opettelis neulomaan, eka ponchon tekele on jo puikoilla. Saa nähdä miten kauan tää innostus kestää, toivottavasti pitempää sillä ois kiva kun noi langat ei tyhjän panttina ois. Mielessä on jo ideat tuon ponchon lisäksi neuleeseen ja säärystimiin ja slipovereihin ja liiviin ja ja.... Jotenkin syksy ja talvi aina saa haluamaan kaikkia ihania neuleita ja oishan se kiva uusi harrastus saada ja hyödyllienn taito opeteltavaksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti