lauantai 12. tammikuuta 2013

Kakkua ja kynttilöitä

Eilinen mentiin kakun ja kynttilöiden voimalla. Eilen mieheni vietti syntymäpäiväänsä, joten leivoin kakuksi perheen kestosuosikkia porkkanakakkua. Pientä twistiä reseptiin sain kun laitoin kuorrutteeseen appelsiinin makuista tuorejuustoa. Hyvää oli. Tänä aamuna kakku oli muisto vain.

Illalla vierailin myös ystäväni luona kynttiläkutsuilla. Hieman hömppäähän ne on. Siis tuotteet älyttömän hintaisia ja harva niistä edes minun sisustusmakuun istuu mutta hauskahan se on kokoontua naisporukalla iltaa istumaan. Ja Partyliten kynttilät itsessäänhän on tosi hyviä, vaikka niistä kynttiläpurkeista, lyhdyistä ja muista en niin välitäkään. Yleensä kutsuilta ostankin vain tuikkivia, votiiveja ja muita "poltettavia" tuotteita. Lyhdyt hommaan sitten muualta.

Olen kyllä yleensä aika huono kotona polttamaan kynttilöitä. Ihaniahan ne on ja rentouttavat tunnelmaa mutta jotenkin ne aina unohtuu. Joulun aikaan sitä hieman innostuu mutta sitten se taas jää. Matalille pöytätasoille niitä ei meillä voisikaan laittaa koirien ja lasten takia mutta hyllyillä ja lipastojen päällä olen poltellut silloin kun muistanut. Harvoin iltaisin kerkiää rauhassa sohvalla niiden tuikkeesta nautiskella. Pitäisi opetella rauhottamaan noita iltoja enemmän itselle, yleensä ne menee hääriessä sitä sun tätä jos lapset saisikin ajoissa nukkumaan.

Tänä iltana koitetaan muistaa sytyttää kynttilät, himmentää valot ja rentoutua vaan hetkinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti