torstai 11. lokakuuta 2012

Lasten talvivaatepohdintaa

Sääennustukset lupailee yhä vaan viileämpiä kelejä joten talven tuloa ei voi estää. Onneki lasten talvivaatehankinnat on jo hyvällä mallilla. Oon täysin hurahtanut Polarnin lastenvaatteisiin ja tulevaksi talveksi käyttöä odottaa ensimmäiset talvivaatteet merkiltä. Kuorivaatteet on jo hyväksi havaittu joten saa nähdä miten topan kanssa käy.

Keskimmäiselle pojalle luvassa seuraavanlaista:

Polarnin musta toppatakki ja siniset toppahousut on viime kevään alelöytöjä. Toppahanskat Polarnin tämän syksyn mallistoa, kuten myö raitapipo. Mustat nahkakengät ihanilla raitaresoreilla ovat Pionin mallistoa ja ne tilasin Lasten Metsolalta. Musta valkoista pipoa en ole vielä ostanut mutta sekin löytyisi metsolalta ja sopisi niin kivasti noihin kenkiin. Vielä pitäisi löytää lämpimät kengät pihaleikkeihin ja ehkä joku toinen takki paremmaki takiksi.

Vanhimmalle pojalle kaapissa odottelee nämä:

Punainen Polarnin toppatakki on viime talven mallistoa ja ostettu nettikirppikseltä. Hanskat löytyi myös nettikirpulta uutena ja toisina hanskoina menee vielä viime talviset hestran gore-texit. Kenkinä myö viime talviset Pax Forestit. Pipona Geggamojan fleecevuorellinen pipo ja alle fleecekypärämyssy. Vielä voisi jonkun toisenkin pirteämmän pipon etsiä ja paremmaki takiksi jonkun parkamallisen.

Pienimmän veljessarjalaisen talvivaatekuvio on vielä hieman koontivaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti