torstai 21. maaliskuuta 2013

Hampton Republic by Kappahl

Eilen tehtiin päivän reissu Ouluun ja pääsin pitkästä aikaa ostoksille ihan livekauppoihin. Suoritan varmaan n. 90% meidän perheen vaateostoksista ja vähän muistakin netissä, joten ihan virkistävää vaihtelua päästä kauppoihin sovittelemaan ja hiplaamaan vaatteita.

Kappahlista en ole oikein ikinä osannut itselleni etsiä saati ostaa vaatteita vaikka lähikaupungissa kyseisen ketjun liike on muutaman vuoden ollutkin. Usein siellä tulee suunnattua suoraan lasten osastolle. Kappahlissa on nyt lanseerattu uusi Hampton Republic naistenmallisto joka miellytti todella minun silmääni. Vaatteet ovat hieman Gant/Lexington tyylisiä reippaine merihenkisine raitoineen ja väreineen. Itse nappasin mukaani ihanan lyhythihaisen paksumpaa trikoota olevan raitamekon kesäksi ja kevään must väriä korallia Raitaneuleen muodossa. Monta muutakin ihanuutta siellä oli mutta ihan kaikkea ei raskinut ostaa. Mutta pitää varmaan uusi keikka heittää vielä ennen kesää jos jotain muutakin mukaan lähtisi.

Aamulla käytiin lasten kanssa perhekerhoilemassa ja uusi koralliraitanen neule pääsi heti testiin. Mä niin tykkään noista reippaista raidoista ja isoista neuleista. Tuo neule on aika reilua kokoa, on ilmeisesti tarkoitettu hieman oversize tyyliseksi. Itse ostin kokoa S vaikka yleensä saan ottaakin M/L kokoa.


 Zeppeliinin MiniQ:ssa oli eilen Småfolkit -30% alessa ja isommat pojat valitsivat sieltä itselleen mieluisat paidat. Keskimmäinen mieltyi paloautopaitaan ja onkin kotiutumisen jälkeen kulkenut paita päällään. On kuulema Palomies Sami -paita :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti