tiistai 26. helmikuuta 2013

Jumpsuit fanitus

Minusta on nuorimman pojan myötä tullut jumpsuit fani. O:n vaatelipasto on täynnä housuja ja paitoja jotka ovat jääneet täysin käyttämättä koska olen tykästynyt noihin haalereihin niin kovin. Polarnin haalarit ovat olleet malleiltaan parhaita ja hinta-laatusuhde on mielestäni varsin hyvä. Yksi iso vika popin haalareissa tosin on, nimittäin ne loppuu 68cm kokoon. O on nyt 6kk ja 5kk neuvolassa pituutta oli jo yli 68cm. Ei auta kun laittaa merkki vaihtoon ja etsiä mieluisia muualta.

 Valkopohjainen ja denimkuosiset haalarit ovat jo naftit. Siniraidallinen neuloshaalari on onneksi reilua kokoa ja menee vielä varmasti pitkään. Kappahlin haalari on uusin hankinta joka ei kyllä kooltaan ollut juuri isompi vaikka koko lapussa 74cm lukeekin.


En ole ikinä pitänyt vauvalla perinteisistä potkupuvuista, mutta näihin olen tykästynyt. Onhan ne hankalia varsinkin vaipanvaihdon yhteydessä mutta käteviä kun ei sylissä ollessa paita nouse tai housut valu ryömiessä.

Netistä etsin muutamia ihanuuksia jotka vois meille saapua. Ebben ja Mini Rodinin ihan perusharmaat haalarit olisi varma valinta. Villervallan vihreä raidallinen olisi ihana raikas väri kevääseen. Nextiltä löytyy veikeitä popin tyylisiä moniraidallisia. Noiden heikkoutena on tosin pitkän vetoketjun puute, mikä on aika oleellinen asia helpon pukemisen kannalta. Alanurkan Cloo Companyn haalari olisi veikeä ja merkkinä uusi. Joku näistä täytyy laittaa hankintalistalle. Pitää hieman materiaalivertailuja vielä tehdä. Haluaisin että haalari ei olisi paksua collegea vaan jotain hieman ohuempaa ja joustavampaa trikoomateriaalia joka on lapsen päälläkin miellyttävämpi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti